OnlineBingo.fi

Bingohallit - Hyödyllistä tietoa suosituimmista bingohalleista

Yksityiskohtaiset tiedot internetin parhaista ja suosituimmista nettibingohalleista

Bingohallit

Bingon suosio maailmalla on paljon suurempi kuin Suomessa, toistaiseksi. Tästä johtuen tarjolla oleva nettibingohallejakin on enemmän esimerkiksi englannin kielellä kuin suomeksi. Alla on lista Tämän hetken parhaista onlinebingo-paikoista sekä pikaesittelyt niistä. Lisäämme muita loistavia bingohalleja piakkoin!

 

Bingoday on 2006 avattu bingohuone joka jo parissa vuodessa on kerännyt merkittävästi asiakkaita. BingoDayssä yhdistyy näppärä ulkoasu, hyvät bonukset sekä hauskat sivupelit. Ei siis ole mikään yllätys että kyseinen bingohalli on menestynyt melkoisen hyvin.

Kielivaihtoehdot jäävät ainoastaan englanninkieleen mutta käytännössä muuta ei tarvitakkaan. Tarjoilla oleviin pelimuotoihin kuuluvat sekä 75:n että 90:n pallon bingo.

 

MissBingo on kauniilla ja naisellisella ulkoasulla varustettu bingohalli. Kohderyhmänä ovat selkeästi naiset. Upeat grafiikat sekä kätevät työkalut, kuten esimerkiksi Bingo Analyysi-työkalu jolla voit tarkastella kaikkia pelattja korttejasi!

MissBingo ei ole pelkästään nettibingohalli vaan kokonainen bingoyhtesö! Voit chattailla ystäviesi kanssa tai solmia uusia ystävyyssuhteita pelatessasi bingoa, mahdollisuutena on jopa saada henkilökohtainen bonus!

Ystävällinen sekä nopea asiakaspalvelu, loistavat bonukset, toimiva ohjelmisto; Nämä kaikki tekevät MissBingosta yhden parhaimmista onlinebingohalleista!

Bonus:
5€ pelirahaa

Bonus:
100% / 130€

Bonus:
200% / $200

Bonus:
50% / 111€

Bonus:
110% / £120

Copyright © onlinebingo.fi